Samsung Netbook bemutatása

A monitorokról és mobiltelefonról és csendes HDD-ről ismert Samsung be szál a netbook piacra is. A többi géphez hasonlóan Intel Atom processzorra látja el a gépeit, és a konfigurációt tekintve is hasonló a netbook társakhoz.
A Samsung netbook -ok NC típus nevet kaptak. Tudomásunk szerint jelenleg még nem kaphatóak, de reméljük hamarosan láthatóak lesznek majd az üzletekben, legalábbis az online netbook vásárlás során.

Samsung


Első netbook -ja az Samsung NC10 volt ami egy hétköznapi se több se kevesebb konfigurációt tartalmazott.
A Special Edition verziója szinte minden ízében megegyezik az Samsung NC10 -el, de ami nagyon merész és kedvcsináló az az akkumulátor teljesítménye, a cég szerint 9 üzemórát is képes biztosítani a használójának. Ez valóban nagyszerű lehet. Információink szerint hamarosan meg fog jelenni a Samsung netbook NC20 -as gépe is.

 

Ime egy teszt videó a Samsung NC10 -rőlNetbook teszt videók

Összegzés a Samsung NC 10 -ről

Az akkumulátora figyelember méltó, sajnos nem valami olcsón juthatunk hozzá kb. 120.000,-Ft ért lehet hazavinni a boltokból.
Szavazás

Tervezed, hogy ebben az évben fogsz vásárolni Netbookot?Netbook ajánlóRégen a flash játékok voltak a menők de most már ez átalakult és egy új iparág alakult ki: Online játékok.