Netbook hírek

Tekintsd meg netbook -kal kapcsolatos híreinket. Újdonságok, érdekességekről számolunk be. Külföldi és hazai eseményekről, technikai fejlesztésekről.

Megjelent a Nokia Booklet 3G netbook

2009.08.24. a Nokia bejelentette, hogy belép a netbook piacára a 10colos kijelzővel rendelkező Booklet 3G -vel.
A sok pletykák után végre láthatjuk a Nokia netbookot melyben Atom Z530 processzor helyett a gyakoribb N270 helyeztek el.

bővebben >>

Acer netbook a T-mobil üzleteiben

2008 év végétől kezdte el forgalmazni a T-mobil az Acer Aspire One speciális kiadását.
részletek >>

 

LG netbook bejelentés

Az LG is belép a netbook üzletágba Barcelonában jelentették be a Mobile World Congress kiállításon. Terveikkel ellentétben hamarabb került sor a bejelentésre, gondolván nem szeretnének kimaradni ebből a piaci lehetőségből.10" méretű gépeik lesznek, az erő források tekintetében ugyan olyan lesz mint a konkurencia. Újdonságkén a SmartLink technológia lehet érdekes mely lehetővé teszi az asztali pc-k közötti adat átmásolást is. Pluszként lehet beszélni a 3G modemről és a Windows Xp home operációs rendszeren kívül a Linux Ubuntu -val is ellátják őket hasonlóan, mint ahogy a Lenovo netbook -ok is vannak.

 

Netbook külön operációs rendszert kap az Inteltől.

Az Intel saját operációs rendszert készít a netbookhoz. A már Linux és Windows XP melett igencsak meglepetés lesz a felhasználók számára az új operációs rendszer.Nagy valószínűséggel csak a Windows 7 után fog csak megjelenni. Kíváncsian várjuk, hogy az Intel aki az Atom processzor gyártója, hogyan fogja kihasználni az erőforrást szoftveresen a netbookra optimalizálni.

 

Netbook 70ezért - Fujitsu Siemens Amilo Mini UI3520

A Fujitsu Siemens új és olcsóbb gépe kb. 20ezer forinttal olcsóbb a kategória társaitól, úgy mint az Acer és más márkájú netbook.

 

Íme egy videó a Amilo Mini UI3520 netbookról

 


Fujitsu Siemens Amilo Mini Ui3520 Netbook (DE) - video powered by Metacafe

 
Szavazás

Tervezed, hogy ebben az évben fogsz vásárolni Netbookot?Netbook ajánlóRégen a flash játékok voltak a menők de most már ez átalakult és egy új iparág alakult ki: Online játékok.