Hama netbook táska teszt

Külsőleg a notebook táskák miniatűr változata. Fekete szín, a hord szíj megbízhatóan jó minőségű és fém csatok vannak a táskán és a karabiner is fémből készült.

Hama netbook táska

A külső részen elhelyezett szürke zseb modern megjelenést biztosít, és funkciókban is hasznos, mivel cipzár biztonságos és a zsebek átláthatóak. Pendrive, és egyéb hasznos kellékeket tehetünk bele ami egy netbook -hoz kell. A nagy részbe amibe a gépet is lehet helyezni azt is elláttak egy nagyobb zsebrésszel ami szintén nagyon hasznos lehet. Amikor beletettük a Lenovo Ideapad S10e netbook -ot a táskába, eléggé eltörpült benne, a választóval amivel lehet pozicionálni a táska méretét nem túl sokra mehettünk mert a függőleges hézagot nem tudtuk meg szüntetni.

Hama netbook táska kinyitva

Sajnos ami még nagyobb baj volt, hogy a két pánt aminek fognia kellene a gépet a tépőzár túl ment egymáson és így a tépőzáras rögzítés nem volt stabil, olyan mint ha vastagabb netbook-ra készült volna.

Összegzés

Összegzésként leírhatjuk, hogy minden jó és szép lenne a Hama univerzális netbook táskával, de a belső méret kialakítása nem kompatibilis minden netbook-al (Acer, MSI -re jó), mivel a Lenovo vékonyabb ezért a tépőzár két felülete nem tud érintkezni egymással és így nem tudja biztosítani ennek a márkának a biztonságos szállítását. Egy kis segédlettel megoldható a probléma, már csak az a kérdés, hogy ezt ki szeretné bevállalni.
Ebből is látható a táska kiválasztása nem egyszerű, ezért ajánlatos el vinni az üzletbe a netbook -ot, és belepróbálni azt.

?ra: 5990,-Ft a Photohall üzletekben.
Szavazás

Tervezed, hogy ebben az évben fogsz vásárolni Netbookot?Netbook ajánlóRégen a flash játékok voltak a menők de most már ez átalakult és egy új iparág alakult ki: Online játékok.